Hvitløksbrød fra Pizzabakeren!

Pizzabakeren sin hvitløksbrød

JippiiI! Vi har fått hvitløksbrød på menyen!

 Pizzabakeren har endelig fått hvitløksbrød på menyen. Prøv vårt saftige og nybakte hvitløksbrød. Hva med hvitløksbrød som siderett til middag? Eller hva med hvitløksbrød som snacks ved siden av din favoritt pizza? Hvitløksbrød passer perfekt både som snacks eller som siderett til middag. Bestill det gjerne i kombinasjon med nystekt pizza, kyllingklubber og PB’s nachoschips. Hvitløksbrød passer like godt uansett anledning! Pizza + hvitløksbrød til kampen = jippi! Pizza og hvitløksbrød + overtid = jippi! Pizza og hvitløksbrød + helgekos = jippi! Pizza og hvitløksbrød+ lunsj = jippi! Du slipper å tenkte på hvitløksbrød oppskrift og baking, gjør det enkelt - bestill hvitløksbrød hos oss :)

Bestill hvitløksbrød som take-away (enten henter du selv eller så kommer vi å leverer der du er) enkelt i vår app eller på nett. Finn din nærmeste PB på vår hjemmeside www.pizzabakeren.no (søk på sted, by e.l.). Pizzabakeren smaker mer enn den koster!

Du jubler det er det så godt

PB's hvitløksbrød er tommel opp!

Hvitløksbrød 59 kr

Hvitløksbrød

Medium bunn (30cm) med hvitløkssmør, ost, salt og oregano

Inneholder: hvete og melk

Garlic bread (30 cm) with garlicbutter, cheese, salt and oregano (allergens: gluten/wheat and milk). 

 

 

 Vil du ikke gå glipp av gode tilbud og smakfulle nyheter? Meld deg på vårt nyhetsbrev og følg oss på Facebook https://www.facebook.com/pizzabakeren.no/ !

 

Om Pizzabakeren

Pizzabakeren er en av de raskest voksende pizzakjedene i landet. Kjeden har på svært kort tid satt seg på Norgeskartet med over 170 utsalgssteder pr. i dag – og mer skal det bli. Mottakelsen i markedet har vært fantastisk og lovordene er mange for pizzaen med de nybakte bunnene og den gode smaken. Virksomheten er basert på take-away – enten henter du pizzaen selv eller så kommer vi og leverer den rykende fersk der du er.

Det ligger mange års erfaring bak pizzaproduktene som er basisen i Pizzabakeren-konseptet. William Gulliksen og Arild Ask Bringeland drev i en årrekke pizzautsalg på h.h.v. Hundvåg og Tasta i Stavanger før Pizzabakeren-kjeden ble etablert. Det beste fra deres egne virksomheter dannet basisen for produktet og menyen som i dag brukes i samtlige Pizzabakeren bakerier. Kjedekonseptet ble etablert og satt i drift i sammen med Jan Henrik Jelsa og Hans Georg Jelsa. De fire grunderne stiftet selskapet Pizzabakeren Invest AS i mai 2003 og kjedens første etablering skjedde på Klepp i Rogaland i oktober 2003. Foruten å være kjedekonseptets

Bestill pizza
Du kan lese mer om våre informasjonskapsler ved å trykke her.