Kyllingklubber fra Pizzabakeren!

JippiiI! Vi har fått kyllingklubber på menyen!

Pizzabakeren har endelig fått kyllingklubber på menyen. Prøv vår saftige kyllingklubber med saus/ dressing i dag. Du velger selv den dressingen/ sausen du liker best, velg krydrede kyllingklubber levert med enten rømmedressing, hvitløksdressing eller salsa. Hva med kyllingklubber til middag? Eller hva med kyllingklubber som snacks ved siden av din favoritt pizza? Kyllingklubber passer perfekt både som snacks eller til middag. Bestill de gjerne i kombinasjon med nystekt pizza, vårt hvitløksbrød og PB’s nachoschips. Kyllingklubber passer like godt uansett anledning! Pizza + kyllingklubber til kampen = jippi! Pizza og kyllingklubber + overtid = jippi! Pizza og kyllingklubber + helgekos = jippi! Pizza og kyllingklubber + lunsj = jippi!  

Bestill kyllingklubber som take-away (enten henter du selv eller så kommer vi å leverer der du er) enkelt i vår app eller på nett. Finn din nærmeste PB på vår hjemmeside www.pizzabakeren.no (søk på sted, by e.l.). Pizzabakeren smaker mer enn den koster!

Du jubler det er det så godt

kyllingklubber er tommel opp! 

Kyllingklubber, 7 stk med dressing 59 kr.

Chicken clubs and dressing, 7 pieces 59 kr.

Bestill enkelt på nett eller i vår app!

Vil du ikke gå glipp av gode tilbud og smakfulle nyheter? Meld deg på vårt nyhetsbrev og følg oss på Facebook https://www.facebook.com/pizzabakeren.no/

Om Pizzabakeren

Pizzabakeren er en av de raskest voksende pizzakjedene i landet. Kjeden har på svært kort tid satt seg på Norgeskartet med over 170 utsalgssteder pr. i dag – og mer skal det bli. Mottakelsen i markedet har vært fantastisk og lovordene er mange for pizzaen med de nybakte bunnene og den gode smaken. Virksomheten er basert på take-away – enten henter du pizzaen selv eller så kommer vi og leverer den rykende fersk der du er.

Det ligger mange års erfaring bak pizzaproduktene som er basisen i Pizzabakeren-konseptet. William Gulliksen og Arild Ask Bringeland drev i en årrekke pizzautsalg på h.h.v. Hundvåg og Tasta i Stavanger før Pizzabakeren-kjeden ble etablert. Det beste fra deres egne virksomheter dannet basisen for produktet og menyen som i dag brukes i samtlige Pizzabakeren bakerier. Kjedekonseptet ble etablert og satt i drift i sammen med Jan Henrik Jelsa og Hans Georg Jelsa. De fire grunderne stiftet selskapet Pizzabakeren Invest AS i mai 2003 og kjedens første etablering skjedde på Klepp i Rogaland i oktober 2003. Foruten å være kjedekonseptets morselskap og franchisegiver er Pizzbakeren Invest AS ansvarlig for produktutvikling, kvalitetssystemer, markedsføring, regnskapsførsel og drift i Pizzabakeren-kjeden.

Bestill pizza
Du kan lese mer om våre informasjonskapsler ved å trykke her.