Sum å betale: kr 0,00
Herav mva (15%): kr 0,00

Husk å betale for å fullføre bestillingen.

Våre forholdsregler!

Vi bryr oss om deg og våre ansatte

Vi i Pizzabakeren er svært opptatt med å følge situasjonen rundt koronaviruset nøye. Vi har iverksatt en rekke tiltak for å begrense smittefaren og følger selvsagt folkehelseinstituttet sine anbefalinger og råd. I tillegg gjør vi ytterligere tiltak for å ivareta deg som kunde og våre ansatte. Dette kan medføre at lokale bakeri må endre sine åpningstider fra det du ellers er vant til. Den enkelte Pizzabakeren sine åpningstider finner du på vår nettside når du velger hvem du ønsker å bestille hos. 

Vi gjør det vi kan for at du som kunde skal kunne fortsette å bestille pizza hos oss på en trygg måte. Vi tenker at alle må fortsatt få mat i denne uvanlige tilværelsen. Vår rolle er å sørge for at våre kunder ikke går sultne. Enten dere har hjemmekontor, er i karantene, eller bare enkelt og greit vil ha en pizza. 

Her er noen av tiltakene vi har innført for å sikre deg og våre ansatte. Vi oppdaterer disse kontinuerlig etter anbefalte retningslinjer gitt av folkehelseinstituttet slik at du kan føle deg trygg på oss. 

  • Fokus på god håndhygiene! Hvor vi følger generelle hoste- og håndhygiene retningslinjer etter folkehelseinstituttets anbefalinger. 
  • Ytterligere strenge vaskerutiner med hyppig renhold av kontaktpunkter, som vi i tillegg forsøker å redusere antallet av til et minimum. 
  • Begrenset antallet med besøkende i våre i lokaler samtidig. 
  • Minimum 2 meters avstand eller mer, mellom besøkende.
  • Oppfordrer til å bestille og betale kontaktløst via app eller nett. 
  • Oppfordrer til å betale kontaktløst ved å tæppe kortet fremfor å bruke kontanter. 
  • Takk for at du deltar i dugnaden ved å bruke munnbind i våre lokaler inntil videre. 
  • Ingen håndhilsning eller klemming til tross for at vi er veldig glade for å se dere. 

Vi vil takke på forhånd for at du bidrar til en trygg handleopplevelse for oss alle. 
Nå må vi ta vare på hverandre!

 
Du kan lese mer om våre informasjonskapsler ved å trykke her.