Personvern

Pizzabakeren respekterer dine krav til personvern
Vi i Pizzabakeren setter stor pris på din bestilling på telefon eller på vår nettside pizzabakeren.no. Vi gjør oppmerksom på at vi følger alle gjeldende forskrifter for behandling av kundeopplysninger, slik at du skal kunne føle deg trygg når du handler hos oss. Din personlige informasjon er beskyttet av personopplysningsloven og Pizzabakeren er forpliktet til å behandle denne informasjonen på en sikker måte. Det er fullt mulig å besøke vår hjemmeside pizzabakeren.no uten at du må gi fra deg noen opplysninger om deg selv. Det er først når du ønsker å kjøpe varer at vi trenger informasjon for å kunne levere tjenesten du ber om. Denne erklæringen om vår personvernpolicy gir deg informasjon om hvilke opplysninger vi samler inn, hvordan vi behandler de opplysningene og hvilke opplysninger vi lagrer. Erklæringen er gjeldende enten du ringer inn din bestilling eller bestiller på vår hjemmseide pizzabakeren.no

Hva er personvern? 
Personvernet skal beskytte mot misbruk av personopplysninger. Behandling av personopplysninger er regulert i personopplysningsloven. Denne loven skal verne privatlivets fred, den personlige integritet og sørge for tilstrekkelig kvalitet på personopplysninger. For mer informasjon om personvern, se www.datatilsynet.no .
 
Hvilke personopplysninger ber vi om? 
Ved bestilling via telefon tar vi inn opplysninger som er nødvendige for at vi skal kunne gi deg best mulig service enten ved henting eller levering av pizza. Dette inkluderer navn, telefonnummer, leveringsadresse, betalingsmåte (kort, kontant), innhold i bestilling samt pris på bestilling.

Ved bestilling på vår hjemmeside www.pizzabakeren.no trenger vi i også informasjom om ditt kortnummer. Denne informasjonen hentes inn av Dibs og lagres ikke av PIzzabakeren.

Dersom du registerer deg, lagrer vi dine kjøp for at du enkelt kan ha oversikten over kjøpene dine.

For våre bedriftskunder som benytter seg av faktura betaling vil vi ta imot bedriftsnavn, organisasjonsnummer, navn på kontaktperson, telefonnummer kontaktperson/bedrift, e-post til kontaktperson/bedrift, fakturaadresse med eventuelle merknader samt eventuelt passord. Det vil det bli gjennomført kredittvurderinger via Bisnode. Når du bestiller trenger vi ditt kundenummer og eventuelt passord.
 
Hvordan brukes personopplysningene? 
Som det kommer frem av beskrivelsen ovenfor brukes personopplysningene først og fremst for å kunne yte service i kundeforholdet. Skulle du være så uheldig at det var noe galt med din bestilling, vil vi, dersom du tar kontakt med oss, finne tilbake til din bestilling og eventuelt . Personopplysninger blir også brukt til å sikre at du som kunde får riktig bestilling til riktig tid. Hvis du registrerer deg og dermed blir lojalitetskunde på nett, vil e-post adressen din kunne bli brukt til utsendelse av kundeundersøkelser for Pizzabakeren.
 
Leverer vi ut opplysningene som er registrert om deg? 
Opplysningene vi samler inn, blir ikke under noen omstendigheter utlevert til andre organisasjoner eller virksomheter.
 
Innsynsrett og rett til korrigering og/eller sletting? 
Det er viktig for oss at du som kunde til enhver tid har tilgang til og muligheten til å endre dine personopplysninger. For oss betyr dette at dine personopplysninger blir korrekte og fullstendige slik at vi hele tiden kan yte deg best mulig service. For deg betyr det at du til enhver tid har oversikt over hva vi har lagret.

Ønsker du å endre eller få innsyn i informasjon vi har registrert kan du gjøre dette på din profil på pizzabakeren.no. Ønsker du å slette din konto/profil hos oss og på den måte å få slettet alle personopplysningene dine fra vårt register, tar du kontakt med vårt kundesenter på mail kundesenter@pizzabakeren.no
 
Hvor lenge lagrer vi dine personopplysninger? 
Dine personopplysninger lagres så lenge din profil er aktiv. 

Bruk av cookies


Sist oppdatert 06.12.2017

 

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler