Sum å betale: kr 0,00
Herav mva: kr 0,00

Husk å betale for å fullføre bestillingen.

Pizzabakeren 20 år!

Pizzabakeren 20år!Juhuu! Pizzabakeren er 20 år – og smaker fortsatt mer enn den koster!

Pizzabakeren-kjeden ble stiftet i mai 2003. I oktober samme år åpnet kjedens første pizzabakeri på Klepp i Rogaland. I dag, 20 år senere, teller kjeden over 200 pizzabakerier – og flere skal det bli! 

Da Pizzabakeren åpnet dørene stod det 22 originale pizzaer på menyen. Hele 18 av disse er der fortsatt! I dag består menyen av 31 originale pizzaer pluss åtte pizzaer med tynn bunn og annet digg. Visste du at? Nr 4 Pizzabakeren Spesial (ost, tomatsaus, kjøttdeig, løk og bacon) er fortsatt den mestselgende pizzaen – 20 år etter at den kom på menyen!  

Slik ble Pizzabakeren til
Det ligger mange års erfaring bak pizzaproduktene som er basisen i Pizzabakeren-konseptet. William Gulliksen og Arild Ask Bringeland drev pizzautsalg på Hundvåg og Tasta i Stavanger før Pizzabakeren-kjeden ble etablert. Det beste fra deres godt etablerte virksomheter dannet basisen for produktet og menyen som den dag i dag brukes i Pizzabakeren. Kjedekonseptet ble etablert og satt i drift sammen med Jan Henrik Jelsa og Hans Georg Jelsa i mai 2003. 

Bakeren vår holder seg jammen godt! 
En kan gjerne si at bakeren har blitt yngre med årene! Kokkehatten er byttet ut med caps og tatoveringer på armen, men bakeren er like blid og glad for å lage god pizza til folket. Over 3000 flinke medarbeidere sørger for at det daglig bakes kvalitetspizza over hele Norge. Stor takk til gjengen vår!

Pizzabakeren nr 100!
Jippi! I 2014 åpnet Pizzabakeren Orstad bakeri nummer 100 i Norge! Franchisetakerne er de samme som åpnet kjedens første pizzabakeri på Klepp i 2003. 

Nybakt bunn, digg topping – 20 år med baking!
Vi digger ekte saker og derfor baker vi pizzabunnene helt selv, ja nettopp, fra bunnen. Hver dag i alle PB-utsalg bakes det pizzabunner, som så toppes med kvalitetsprodukter fra et kruttsterkt norsk leverandørlag. Les mer om våre leverandører her.   

Tusen takk til alle dere elskere av pizzaen som smaker mer enn den koster, den med de nybakte bunnene og alle godsakene på toppen. Vi håper dere blir med oss videre. I Pizzabakeren er vi kjempesultne på 20 nye år, minst! 

Bestill pizza her!