Sum å betale: kr 0,00
Herav mva: kr 0,00

Husk å betale for å fullføre bestillingen.

Franchise

Bli din egen sjef. Start en Pizzabakeren!

Pizzabakeren er den største og raskest voksende pizzakjeden i landet. Virksomheten er basert på at kundene enten henter pizzaen selv eller får den tilkjørt, og målet om å bli Nordens største på take-away er nådd. Kjeden teller over 200 pizzabakerier i Norge – og flere skal vi bli. Vi liker tanken på 100 nye Pizzabakere. 
Mottakelsen i markedet har vært fantastisk helt siden starten i 2003. I 2021 bakte og leverte vi over 7 millioner pizzaer. Markedet har bokstavelig talt kjøpt at pizzaen vår smaker mer enn den koster. 

Hva er franchise?
Franchise er et kontinuerlig og langsiktig samarbeid hvor eier av et konsept (franchisegiver) gir lisens for franchisetaker til å drive sin egen virksomhet basert på franchisegivers merkevare. Virksomheten finansieres, eies og drives av franchisetaker som tar både risikoen og gevinsten. Som kompensasjon tar franchisegiver en royalty som kalles franchiseavgift.

Franchisetaker i Pizzabakeren
Det er enkelt å starte en Pizzabakeren. Du får tilgang til et utprøvd og komplett forretningskonsept med bl.a. produkter, driftssystemer, markedsførings- og innkjøpsopplegg samt råd og veiledning med hensyn til organisering, opplæring, ledelse og salg. Alle typer mennesker kan bli franchisetakere hos oss, da full opplæring vil bli gitt før start. 
Vi forutsetter at du bruker din lokalkunnskap til å skaffe gode lokaler, men bruker selvsagt vår erfaring til å kvalitetssikre dette før du inngår leieavtale med huseier. Markedsområdet for pizzabakeriet bør bestå av minst 6000– 8000 mennesker innenfor en radius på 5 km. Dette er ikke absolutt, da andre momenter kan spille inn.

Hva krever vi?
Du må ha stor stå-på-vilje og aller helst delta aktivt i den daglige driften. Vi forventer at du lærer deg vårt konsept og overholder gitte retningslinjer og krav. Du må være 100 % lojal og forstå at konseptet ikke skal forandres, men forbedres. 
Det koster 100 000 kroner å stifte sitt eget aksjeselskap. Vi forventer i tillegg at du kan finansiere etablering av en Pizzabakeren. Dette vil vanligvis kreve fra 800 000 til 1 200 000 kroner, avhengig av hvilken stand lokalet er i. 

Hva kan du forvente?
I Pizzabakeren er vi opptatt av å skape et best mulig driftsgrunnlag for at alle franchisetakere skal kunne få positive resultater i egen virksomhet. Med basis i de erfaringer vi har gjort kan vi med en viss sikkerhet forutse hvilken mulighet konkrete beliggenheter har.
Som på de fleste områder i livet kommer resultater gjennom hardt arbeid. Vi forventer at du etter en etableringsfase på maksimum to år, skal ha etablert en god og sunn Pizzabakeren. Noen klarer faktisk å tjene penger allerede i etableringsåret.

Veien videre
Hvis du fortsatt er interessert, er neste steg å investere i en tur til Pizzabakerens hovedkontor i Sandnes. Dette er nødvendig for at vi skal bli kjent med deg og dine ambisjoner, samtidig som du får en fullstendig gjennomgang av konseptet Pizzabakeren. Det er svært viktig med kunnskap og forståelsen av konseptet før du starter jakten på egnede lokaler.

Milepæler
Pizzabakeren ble kåret til Årets Franchisekjede 2022. Prisen ble delt ut på Franchisekonferansen i mai 2022 i regi av FranchiseArkitekt og hovedorganisasjonen Virke. Juryen la vekt på oppbygging og kvalitet, forbilledlighet, evne til fornyelse og tilpasning, franchisetakeres tilfredshet og holdning til samfunnsansvar, etikk- og miljøspørsmål. Du kan lese juryens begrunnelse her.

 

Kontaktpersoner
Ernst Kåre Dybing | 47 30 02 68 | [email protected]
Conny Rydh | 40 03 43 89 | [email protected]